Ochrana osobních údajů

Společnost rbe Koláčný s.r.o. se sídlem Hradská 505, 281 26 Týnec nad Labem, IČ 271 97 671, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 103744, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon, mobilní telefon
  • adresu trvalého pobytu

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi společnosti, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností rbe Koláčný s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i další zpracovatelé, případně mohou být zpracovávány dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Sdílet Přidat do oblíbených

Naše kvalita a certifikace

Na řemeslné špičce se udržujeme i díky své odbornosti z pravidelných školení a certifikačních zkoušek, a samozřejmě díky referencím našich zákazníků.

Všechny certifikáty

Rychlost
a kvalita

Díky mnohaletým zkušenostem pracujeme kvalitně a efektivně.

Už desítky let 
stavíme s vámi

Jsme spolehlivým partnerem při budování Vašeho domova.

Zázemí rodinné 
firmy

Rodinné tradice a hodnoty nám pomohly mezi řemeslnou špičku.